SPY Cadet Matte White, Bronze w/Silver Spectra

Varenummer: 313347396207
Lagerbeholdning:

Hvorfor skal de aller minste utstyres med dårlige billig-briller som de ikke ser skikkelig med? SPY Cadet har de samme egenskapene som på voksenbrillene, men i en størrelse spesielt utformet for små ansikter.

Bra utstyr er viktig, også for de minste. Hvorfor skal ikke barna ha det like komfortabelt som de voksne? Gleden over å kunne være ute sammen, uten grining over ubehag, er uvurderlig. SPY Cadet er spesielt utformet for de aller minste, men med alle funksjonelle egenskaper som en alpinbrille bør ha. Denne utgaven kommer med en sølvfarget speillinse for de ekstra solfylte dagene hvor små øyne trenger ekstra vern mot sterkt sollys og stråling.

FEATURES
Patentert ventilasjonssystem sørger for optimal luftsirkulasjon slik at det ikke oppstår dugg på linsa, forårsaket av for eksempel varme fra ansiktet. Linsen har antidugg, antiripe-beskyttelse, 100% UV-beskyttelse og verner i tillegg små øyne om kidsa skulle tryne. Myk og fuktighetsabsorberende ansiktspolstring gjør brillen behagelig å ha på, samtidig som den beskytter små ansikter mot kulde og frostskader slik at barna orker være lengre ute. Justerbar strikk holder alpinbrillen på plass. 


SPESIFIKASJONER

  • Rammestørrelse: Youth/Small
  • Fleksibel og solid ramme i polyurethane med patentert Scoop-ventilasjonssystem
  • Passform tilpasset små ansikter
  • Antidugg dual-linse med antiripe-beskyttelse for klar sikt og beskyttelse ved sammenstøt
  • Ergonomisk Isotron™ -ansiktspolstring med fuktighetsabsorberende Dri-Force™ fleece for beskyttelse og komfort hele dagen
  • Justerbar strikk med silikoninnside for maksimalt feste slik at brillen ikke sklir på hjelmen
  • 100% UV- beskyttelse
  • Passer de aller fleste hjelmene på planeten
  • Klassisk og tidløst utseende

SPY Cadet Pizza vs. French Fries, Persimmon

Hvorfor skal de aller minste utstyres med dårlige billig-briller hvor de ikke ser skikkelig? SPY Cadet er en alpinbrille like tøff og med de samme egenskapene som på voksen-brillene, men i en størrelse spesielt utformet for små ansikter. Med patentert ventilasjonssystem og optimal luftsirkulasjon i rammen unngås dugg på linsa, forårsaket av for eksempel varme fra ansiktet. Linsen har antidugg og antiripe-beskyttelse, gir optimal gjengivelse av terrenget og sørger for å beskytte øynene om kidsa skulle tryne. 100% UV-beskyttelse.

Myk ansiktspolstring gjør brillen behagelig å ha på, samt beskytter mot kulda slik at de minste orker være lengre ute. Justerbar strikk som holder alpinbrillen på plass på hjelmen. Denne utgaven kommer med kontrastlinse, perfekt for norske forhold med flatt lys.

NB! Alle barn elsker pizza og french fries!

313347066185