SPY Bravo Essential Black, Happy Gray w/Red Spectra + Happy Yellow

Varenummer: 313222139621
Lagerbeholdning:

SPY Bravo er en mellomstor alpinbrille som passer de aller fleste ansiktsformer, både voksne og ungdom. Lock Steady-teknologi gjør det raskt og svært enkelt å bytte linse kun ved hjelp av et klikk. Denne utgaven kommer med en rød speillinse for de solfylte dagene, i tillegg følger det med en farge- og kontrastforsterkende kontrastlinse slik at kan bytte linse om lysforholdene skulle bli blandet eller det er flatt lys ute.

FEATURES
Mellomstor ramme i fleksibel polyurethane med patentert ventilasjonsystem og Lock Steady Quick Change-linsesystem. Linse med antiripe-, antiduggbeskyttelse og 100% UV-beskyttelse. Ekstra bonuslinse følger med. Komfortabel trelags ansiktspolstring absorberer fuktighet som kan skape dugg, samt beskytter ansiktet mot kulde og frostskader selv når det er bikkjekaldt ute. Brillen har justerbar strikk slik at den kan tilpasset hjelm.


SPESIFIKASJONER

 • Unisex 
 • Rammestørrelse: M/L
 • Ramme i fleksibel Polyurethane  
 • Lock Steady™ Lens Change-linsesystem
 • 3x Isotron™ ansiktspolstring med Dri-Force fleece
 • Rise-ventilasjon
 • 5.5-base ARC® Spherical Dual-lens 
 • Antifog/Anti scratch-linsebeskyttelse
 • Farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi
 • Ekstra bonuslinse følger med
 • 100% UV-beskyttelse
 • Justerbar strikk med silikon på innsiden
 • Passer til hjelm
 • Ekstralinser for ande typer lysforhold kan kjøpes separat

YTTERLIGERE DETALJER

 • Sømløse ventilasjonskanaler i ramme forhindrer kondens og dugg
 • Ekstra kontrastforsterkende linse for blandede forhold og flatt lys
 • Linse gir optimal gjengivelse av terreng uten forvrengninger
 • Bytt linse ved kun et lite klikk
 • Behagelig trelags ansiktspolstring som er fuktighetsabsorberende 

SPY Bravo Deep Winter Gray, Happy Gray Green w/Silver Spectra + Happy Yellow w/Lucid Green

Lei av iskalde fingre og linser som er vanskelige å bytte? Med SPY Bravo og Lock Steady Quick Change-linsesystem bytter du til ekstralinsen som følger med - fortere enn du swiper på Tinder. Og det kun ved hjelp av et lite klikk! Patentert ventilasjonssystem i rammen sørger for riktig luftsirkulasjon og duggfri sikt, mens lettere bue-form på linsen gir optimal sikt og bred synsvinkel. Linse med farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi, anti-dugg, antiripe-beskyttelse og 100% UV-beskyttelse. Myk ansiktspolstring i trelags fleece gjør alpinbrillen behagelig å ha på, samt beskytter mot duggskapende fuktighet og verner ansiktet mot kulde og iskald vind. Justerbar strikk, passer til de aller fleste hjelmene på planeten.

Synes du Bravo blir for liten? Sjekk ut storebror SPY Doom med samme rammeform i større format, samme raske linsebyttesystem og samme suverene egenskaper.

313222044437

SPY Bravo Helen Schettini, Happy Gray/Green w/Silver Spectra + Happy Yellow w/Lucid Green

SPY Bravo er en mellomstor alpinbrille som passer de aller fleste ansiktsformer, både voksne og ungdom. Lock Steady-teknologi gjør det raskt og svært enkelt å bytte linse kun ved hjelp av et klikk.

Denne modellen er proffkjører Helen Schettinis signaturmodell, og kommer med farge- og kontrastforsterkende, sølvfarget speillinse. I tillegg følger det med en farge- og kontrastforsterkende kontrastlinse slik at kan bytte linse om lysforholdene skulle bli blandet eller det er flatt lys ute.

313222118461

SPY Bravo Replacement Lens, Clear

Replacement Lens for SPY Bravo-modellen med Quick Lens Change System. Kveldskjøring krever en klar linse som både beskytter øynene dine fra vind og kulde, samtidig som du har full sikt.
103222000094

Spy Bravo Replacement Lens, Clear Contact

Replacement Lens for SPY Bravo-modellen med Quick Lens Change System. Kveldskjøring krever en klar linse som både beskytter øynene dine fra vind og kulde, samtidig som du har full sikt.
103222000321

SPY Bravo Replacement Lens, Happy Rose/Dark Blue Spectra

Spy replacement lens for Bravo-modellen. Dagene med sol krever en speillinse som er mørk nok til å beskytte øynene dine mot sola, men som også tilbyr økt kontrast slik at du ser linjene i terrenget også når sola forsvinner.

Denne linsen har SPY sin egenutviklede og patenterte farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi, spesielt utviklet for maks å utnytte de gode strålingene fra sola, mens skadelig stråling blir blokkert ute.

103222000320

SPY Bravo Replacement Lens, Pink Contact

Spy replacement lens for Bravo-modellen. Blandede lysforhold krever en linse som er mørk nok til å beskytte øynene dine mot sola, men som også har økt kontrast slik at du ser linjene i terrenget skikkelig også når sola forsvinner.
103222000971

SPY Bravo Replacement Lens, Yellow Contact

Replacement Lens for SPY Bravo-modellen. Kontrastlinse for flatt lys. Denne linsen er spesielt utvikler for økt kontrast og ytterligere sikt på leting etter pudder når det er grått ute.
103222000834