Spawn Cycles The Rokk 26, Tan

Varenummer: ACCBRO261901TAEU
Lagerbeholdning:

Vi er stolte over å kunne presentere Spawn Cycles The Rokk! Dette er den første fulldemperen for barn hvor du kan bytte fra 24-hjul til 26-hjul uten å måtte inngå kompromiss eller kjipe mellomløsninger. Trodde du 26 var død? Da må du tro om igjen. Dette er den perfekte størrelsen for å gi kidsa en smooth overgang før de er utviklet nok til å kunne ha full glede av 27.5-hjul. Kort sagt er Spawn Cycles Rokk en størrelse på barnas egne premisser.

Mens andre sykkelprodusenter bare har slengt på 24-hjul på lettere modifiserte utgaver av eldre rammer, eller har satt på andre dropouts for å forlenge nok til å kunne sette på 26-hjul, startet Spawn Cycles med helt blanke ark. Som en ren nisjeprodusent av barnesykler baserte de utviklingen sin på egne erfaringer og kompetanse, med en sykkel som gjorde om på forestillingen om hvordan en sykkel med justerbar geometri som kan håndtere ulike hjulstørrelser, skal være.

Er barnet ditt klar for denne game changeren?

  • Rokk 26"" er for øyeblikket tilgjengelig i fargene Tan (Neon Sand) og Blue (Cosmic Grape)
  • Er du nysgjerrig på spesifikasjoner, geo etc. kan du klikke her
  • På lager i Norge og leveringsklar uten ekstra utgifter

Spawn Cycles unikt plasserte flip chip bak rear pivoten, løste de to vanligste årsakene til det justerbare rammekonseptets aller største hodepine. For det første korter ned, eller forlenger, flip chipen sykkelens rear end, i stedet for bare å sette mindre hjul bak på en større sykkel. For det andre, og kanskje den aller mest imponerende endringen i geometrien når du vipper på chipen, er at den setter bottom bracket, barnets krank og barnets pedaler i riktig posisjon, og til og med tar hensyn til nødvendig klarering for ulik kranklengde som passer til de ulike hjulstørrelsene.

Med andre betyr ikke det å sette på 26"-hjul kun å jekke opp hele sykkelen og kjørestilling med noen ekstra centimeter. Kjørestilling forblir nemlig lang, lav og avslappet, uansett hvilke hjulstørrelse du velger. Rokk 26" er med sitt solide spec klar til å bevege seg utenfor boksen. Demping er ivaretatt av Rock Shox Deluxe-demper med trunnion mount, som sørger for 140mm vandring, samt 140mm Reba-gaffel med kompresjon og rebound justering. 

Sram 11-delt NX drivetrain og oppreist klatreposisjon gjør sykkelen til en klatrende fjellgeit, mens SRAM bremsehendler takler alt det barnet ditt klarer å dra på nedover. Brood 145mm Styx krank, 32T direct mount narrow wide chainweel, TR27 tubeless ready hjulsett, Tenderiderz lock on-holker og Throne Pivotal sete runder av høydepunktene på denne sykkelen. Alt dette rullende på Brood Maxtion DH-dekk.

Vi vet ikke om noen 26" (for ikke å snakke om en 24" OG 26") terrengsykkel som er i nærheten av denne maskinen!


Foto: "Gizmo" Johnsen, Hafjell Long Jump.


For Spawn Cycles handler alt om å lage verdens beste sykler for barn. Den familieide og familiestyrte sykkelprodusenten har base i Squamish, Canada, men har allerede rukket å få svært ihuga tilhengere hele verden over, naturligvis også i Europa. Spawn Cycles vet at barn i alle aldre kan dra på skikkelig. Så hvorfor skal ikke barn da kunne ha like bra sykler som de voksne?

Spawn er en av svært få sykkelprodusenter som tør satse på high end kvalitetssykler for barn, noe som også inkluderer utvikling og produksjon av egne deler spesielt tilpasset i størrelse og skreddersydd for barna som drar på og som er #BornToRide 

Spawn Cycles er et direct to consumer brand, det vil si at du ikke får kjøpt syklene i butikk, men kun direkte online fra Spawn Cycles og deres nøye utvalgte distribusjonspartnere. Vi er distributører i Europa og har vært så heldige å få hente noen utvalgte modeller hjem til Norge for salg i nettbutikken.