The World`s Best Kids` Bike

For Spawn Cycles handler alt om å lage verdens beste sykler for barn. Den familieide og familiestyrte sykkelprodusenten har base i Squamish, Canada, men har allerede rukket å få svært ihuga tilhengere hele verden over, naturligvis også i Europa. Spawn Cycles vet at barn i alle aldre kan dra på skikkelig. Så hvorfor skal ikke barn da kunne ha like bra sykler som de voksne?

Spawn er en av svært få sykkelprodusenter som tør satse på high end kvalitetssykler for barn, noe som også inkluderer utvikling og produksjon av egne deler spesielt tilpasset i størrelse og skreddersydd for barna som drar på og som er #BornToRide 
Spawn Cycles er et direct to consumer brand, det vil si at du ikke får kjøpt syklene i butikk, men kun direkte online fra Spawn Cycles og deres nøye utvalgte distribusjonspartnere. 

 

 

Sorter etter:

Spawn Cycles Derailleur Hanger Raiju/Yama Jama

Girøre til Spawn Cycles Raiju og Yama Jama.
ACBPDHSASH02SL

Spawn Cycles Kotori 20

Med pumptracker som popper opp i nærmest hver eneste kommune og syklende kids som blir stadig yngre før de drar på, har markedet for skikkelige dirtsykler vokst også her til lands. Spawn Cycles Kotori er nettopp dette; en fullblods, men samtidig allsidig dirtsykkel for disse kidsa som drar på og som har en progresjonskurve de fleste voksne bare kan drømme om.
EUCBKO201902BL

Spawn Cycles Rokkusuta Derailleur Hanger

Girøre til Spawn Cycles Rokkusuta 20 og 24.
ACBPDHROKK02BK

Spawn Cycles The Rokk 24

Vi er stolte over endelig å kunne presentere Spawn Cycles The Rokk! Den første fulldemperen som kan bytte fra 24 til 26 hjul uten kompromiss og kjipe mellomløsninger.

Mens andre sykkelprodusenter bare har slengt på 24-hjul på lettere modifiserte utgaver av eldre rammer, eller har satt på andre dropouts for å forlenge nok til å kunne sette på 26-hjul, startet Spawn Cycles med helt blanke ark og re-definerte hvordan en sykkel med justerbar geometri som kan håndtere ulike hjulstørrelser skal være. Og det ble gjort med fokus på helhet, bokstavelig talt helt fra grunnen av.

ACCBRO241901BL-EU

Spawn Cycles Yoji 14

Er barnet ditt klar for sin aller første, og beste, sykkel med pedaler? Yoji-modellen til Spawn Cycles er en liten kruttpakke av en offroad-sykkel, spesielt laget for de aller minste.
p-11462