See Better - Snow Better

Hvilken linse passer til hvilke lysforhold? Her får du en grei oversikt.

Her får du en kjapp og enkel oversikt over hvilke SPY-linser som passer best til hvilke lysforhold. Vi anbefaler minst en kontrastlinse for flatt lys, samt en speillinse for de mer solfylte dagene. Kjører du om kvelden kan det også være et godt tips å investere i en klar linse. 

>> Les også: Om SPY-Tech

Se klarere
Konturløst landskap forsvinner med HD+ linseteknologi som sørger for økt tydelighet, skarpere fokus og fremhevelse av terrenget, samtidig som det reduserer belastningen på øynene og øker humør og oppmerksomhet.

Vi passer på øynene dine
Lysforholdene kan endre seg på kort varsel. SPY tilbyr er en hel rekke av linsefarger og flere valgmuligheter betyr at du kjapt kan tilpasse skibrillen din til værforholdene og holde fokus på kjøreopplevelsen.

 

Sorter etter:

SPY Bravo Replacement Lens, Happy Rose/Dark Blue Spectra

Spy replacement lens for Bravo-modellen. Dagene med sol krever en speillinse som er mørk nok til å beskytte øynene dine mot sola, men som også tilbyr økt kontrast slik at du ser linjene i terrenget også når sola forsvinner.

Denne linsen har SPY sin egenutviklede og patenterte farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi, spesielt utviklet for maks å utnytte de gode strålingene fra sola, mens skadelig stråling blir blokkert ute.

103222000320

SPY Bravo Replacement Lens, Pink Contact

Spy replacement lens for Bravo-modellen. Blandede lysforhold krever en linse som er mørk nok til å beskytte øynene dine mot sola, men som også har økt kontrast slik at du ser linjene i terrenget skikkelig også når sola forsvinner.
103222000971

SPY Bravo Replacement Lens, Yellow Contact

Replacement Lens for SPY Bravo-modellen. Kontrastlinse for flatt lys. Denne linsen er spesielt utvikler for økt kontrast og ytterligere sikt på leting etter pudder når det er grått ute.
103222000834

SPY Doom Replacement Lens, Blue Contact

Spy replacement lens for SPY Doom-modellen. Blandede lysforhold krever en linse som er mørk nok til å beskytte øynene dine mot sola, men som også har økt kontrast slik at du ser linjene i terrenget skikkelig også når sola forsvinner.
103073000829

SPY Getaway Replacement Lens, Bronze

Ekstralinse for SPY Getaway-modellen. Linse som er mørk nok til å beskytte øynene mot sollys, men som også tilbyr økt kontrast slik at du se linjene i terrenget om sola skulle forsvinne.
103162000069

SPY MARSHALL LENS - HAPPY YELLOW w/LUCID GREEN

Replacement lens som passer til SPY Marshall-modellen. Linsen er spesielt utviklet for flatt lys med forsterket kontrast slik at du ser konturer i terrenget på dagene med overskyet vær og lite lys.
103013000412