Skonytt fra 45NRTH

Med oppdaterte modeller av sykkelskoene Wölvhammer og Wölfgar, går 45NRTH inn i vintersesongen med sine beste sykkelsko for vintersykling noensinne.

Sammen med sykkelskoen Ragnarök dekker dermed vintersyklingseksperten 45NRTH behovene til den kvalitetsbevisste helårssyklisten bedre enn noen gang.

Enda lettere
Den populære vintersykkelstøvelen Wölvhammer har blitt re-designet hele veien fra sålen og opp til den praktiske BOA-strammingen. Sykkelstøvelen har blitt enda varmere og enda mer funksjonell, og i følge 45NRTH er dette den letteste og mest komfortable Wölvhammer-støvelen de har laget noen gang.

Ekstrem ytelse og komfort
Sykler du under enda mer ekstreme forhold hvor type sykkelsko kan være den lille, store forskjellen på vinn eller forsvinn, kan 45NRTH glede deg med at også Wölfgar-modellen har gjennomgått forbedringer. Blant annet har Wölfgar fått BOA fit-system med jevnere trykkfordeling i stedet for snørelisser, noe som gir enda bedre passform og tilpasningsmuligheter.

Sykling hele året
Sammen med 45NRTH sin Ragnarök, som er en sykkelsko med vind- og vannavvisende membran spesielt godt egnet for intensiv trening og sykkelkonkurranser i de kjølige og våte mellomsesongene, dekker 45NRTH dermed fremdeles de aller fleste behovene når det kommer til sykkelsko og vintersykling.