Sorter etter:

RMU Valhalla 104 Wood, 172

Valhalla 104 er storesøsteren til Valhalla 95 med en noe kraftigere midtbredde. Konstruksjonen er lik, men flyten er desto bedre. Denne bredden passer godt til de som ønsker en ski som er god til alt. Skiene er lettkjørte på grunn av rocker både foran og bak, og er svært responsiv med full trekjernen.
Val104W172-19

RMU Valhalla 95 Wood, 172

Dameskiene fra RMU er utarbeidet av og for kvinnelige skikjørere fra hele verden. Valhalla er et allsidig våpen for damene uansett når eller hvor du skal på ski. Med en midtbredde på 95mm er den klar for det meste både i og utenfor de preparerte løypene. Skien egner seg godt som en toppturski til de som ønsker en ski til alt, men med hovedfokus på kjøreegenskaper. Skiene er lettkjørte på grunn av rocker både foran og bak, og er svært responsiv med full trekjernen.
Val95W172-19

Rocky Mountain Apostle 98 Carbon, 185

Apostle 98 kommer også i karbon! Her er vekten enda lavere, men fortsatt med trekjerne. Materialet skiene er laget av gjør denne versjonen litt stivere enn den vanlige Apostle. Skien er en leken og lett toppturski. Og du kan velge det materialet som passer best for deg! Selv med en middels midtbredde er det en kraftig rocker som gjør at skien flyer godt selv om det kommer litt snø.
apo98C185-19

Rocky Mountain Underground North Shore 108 Wood, 175

North Shore har blitt laget utifra ønsker fra teamkjørerne til Rocky Mountain Undergound. North Shore har en noe stivere kjerne og takler dermed høy fart bedre. Disse skiene er laget for de store linjene, men fungerer også godt når det blir trangt i skogen. Med rocker flyter skien godt og med ekstra forsterkning kan du fint montere kraftige bindinger for de som liker å dra på litt ekstra!
NS108W175-19