Sorter etter:

DEMOVARE Lib Tech ski til snowskate løssnø

Merk: Kun skien, ikke komplett snowskate.

Pris oppgitt er tilbudsprisen. Ubrukt ski til snowskate i løssnø, fremdeles i plast. Banana-teknologi og magne traction. 50 inch.

p-11610
Tilbud

RMU Valhalla 107

WMNS ALL MNT: Valhalla er skiene for damene som vil kose seg på ski og for de damene som vil dra på. Med en noe bredere midtbredde er Valhalla 107 storesøsteren til Valhalla 97. Konstruksjonen er lik, men flyten desto bedre. Denne bredden passer godt til de som vil ha ski som flyter bedre i dypere snø. Perfekt følgesvenn både i og utenfor løypene. Dette er en ski som hjelper deg å finne tilbake til leken i skikjøringen.
val107162-20-val107172-20
Tilbud

Rocky Mountain Underground, emaljert kopp

Lekker emaljert kopp med RMU-logo, perfekt for alle mennesker som trenger noe å ha drikken sin i, enten du er ute på tur eller bruker den innendørs.
RMU-cruise-blk
Tilbud

Skipakke Bakke RMU Valhalla 107 m/Marker Squire-bindinger

Rå bakkepakke med Marker Squire-bindinger. Oppgi støvelmål i mm i kommentarfeltet ved bestilling. Du må regne med 3-5 dager til montering av bindinger før utsending. Valhalla er skiene for de damene som vil kose seg på ski og de som vil dra på. Med en noe bredere midtbredde er Valhalla 107 storesøsteren til Valhalla 97. Konstruksjonen er lik, men flyten desto bedre. Denne bredden passer godt til de som vil ha ski som flyter bedre i dypere snø. Perfekt følgesvenn både i og utenfor løypene. Disse skiene hjelper deg å finne tilbake til leken i skikjøringen.
SKI00120-SKI00121
Tilbud

Skipakke Touring RMU Valhalla 107 m/Marker Kingpin-bindinger + BCA Contour Hybrid Skins

Rå skipakke for touring, med RMU Valhalla 107-ski, Marker Kingpin Tour-binding og BCA Contour Hybrid skins. Oppgi støvelmål i mm i kommentarfeltet ved bestilling. Du må regne 3-5 dager for montering før sending. Feller må tilpasses av kunde. Valhalla er skiene for de damene som vil kose seg på ski og de som vil dra på.
SKI00122-SKI00123