Sorter etter:

Jones Snowboards Deeper 18L, Black/Blue

Vintersekk perfekt for kortere toppturer eller dagturer i vinterfjellet med snowboard, split eller ski. Kortere toppturer eller backcountry har blitt mer og mer populært, enten med utgangspunkt fra skianleggene eller i lokale fjellsider. Jones Snowboards Deeper 18 liter er en perfelkt sekk for slike turer hvor en ikke trenger ha med deg mer enn det mest nødvendige; enkelt verktøy, drikke, energibarer, ekstra trøye/jakke, søkestang og søkespade.

Strømlinjeformet profil sørger for solid balansepunkt, stropper for vertikalt feste av brett for de dagene det er nok hold til å gå på beina eller du bruker truger (som trolig blir den eneste gangen du merker at du har denne sekken på). Frontpanel med eget trekk for oppbevaring av hjelm som kan skjules når det ikke er i bruk, stropper på sidene for feste av f.eks teleskopstaver når du skal kjøre ned igjen, avtagbar sikkerhetsfløyte, forbedret tilpasning av midjefeste slik at sekken også passer bedre til damer. Laget i resirkulert materiale.

BJ170100

Jones Snowboards Higher Backpack 30L, Black/Red

Ideell sekk for lengre toppturer med snowboard, split eller ski. Blandene værforhold, klatreutstyr, klesskift, kamera, det er alltid en grunn til at en ønsker å ha med litt ekstra i sekken. Denne 30 liters sekken er perfekt når du trenger full pakke og ting som tar litt plass. Sekken er romslig på alle de riktige stedene, som f.eks en separat lomme for verktøy, dobbel hoftelomme, oppbevaringslomme for hjelm som kan gjemmes bort når hjelmen ikke er i bruk, glidelås på bakpanel for praktisk pakking og enkel tilgang. Praktisk og effektivt design, thermo-formet bakpanel og skulderstropper for komfortabel og ergonomisk passform. Forbedret midjefeste for bedre tilpasning for damer.
BJ170104