Sorter etter:

Jones Higher R.A.S 30L, Black/Red

Higher 30L R.A.S. Backpack er sekken for deg som ferdes i eksponert terreng, både med brett eller ski. Jeremy Jones har selv utviklet Higher 30L R.A.S som den ultimate backcountry snowboard-sekken. Den har alle egenskapene og funksjonene som på den vanlige 30-literssekken, men har i tillegg også lommer for MAMMUT Removable Airbag 3.0 systemet.

Airbag 3.0 systemet er avtagbart slik at du kan bruke sekken uten airbag installert, bruker kompressorluft i stedet for nitrogen slik at du kan tømme sekken før du skal ut og fly for deretter å fylle beholderen igjen når du lander og er klar for tur. Nytt for 2018 er at sekken er laget i lettere materiale, samtidig som overflødig materiale på skuldestropper og midjebeltet er tatt bort for en mer optimal strømlinjeformet og komfortabel passform.

Merk: Avtagbart Airbag 3.0 system og beholdere selges separat hos MAMMUT-forhandlere.

BJ180103

Jones Snowboards Deeper 18L, Black/Blue

Vintersekk perfekt for kortere toppturer eller dagturer i vinterfjellet med snowboard, split eller ski. Kortere toppturer eller backcountry har blitt mer og mer populært, enten med utgangspunkt fra skianleggene eller i lokale fjellsider. Jones Snowboards Deeper 18 liter er en perfelkt sekk for slike turer hvor en ikke trenger ha med deg mer enn det mest nødvendige; enkelt verktøy, drikke, energibarer, ekstra trøye/jakke, søkestang og søkespade.

Strømlinjeformet profil sørger for solid balansepunkt, stropper for vertikalt feste av brett for de dagene det er nok hold til å gå på beina eller du bruker truger (som trolig blir den eneste gangen du merker at du har denne sekken på). Frontpanel med eget trekk for oppbevaring av hjelm som kan skjules når det ikke er i bruk, stropper på sidene for feste av f.eks teleskopstaver når du skal kjøre ned igjen, avtagbar sikkerhetsfløyte, forbedret tilpasning av midjefeste slik at sekken også passer bedre til damer. Laget i resirkulert materiale.

BJ170100

Jones Snowboards Higher Backpack 30L, Black/Red

Ideell sekk for lengre toppturer med snowboard, split eller ski. Blandene værforhold, klatreutstyr, klesskift, kamera, det er alltid en grunn til at en ønsker å ha med litt ekstra i sekken. Denne 30 liters sekken er perfekt når du trenger full pakke og ting som tar litt plass. Sekken er romslig på alle de riktige stedene, som f.eks en separat lomme for verktøy, dobbel hoftelomme, oppbevaringslomme for hjelm som kan gjemmes bort når hjelmen ikke er i bruk, glidelås på bakpanel for praktisk pakking og enkel tilgang. Praktisk og effektivt design, thermo-formet bakpanel og skulderstropper for komfortabel og ergonomisk passform. Forbedret midjefeste for bedre tilpasning for damer.
BJ170104

Rocky Mountain Underground Core Pack 35L, Maroon (Red)

Core pack er multisekken du kan ta med på tur uansett årstid. Sekken er laget i et kraftig vanntett materiale for å tåle vær, vind og slitasje. Med muligheten til å feste ski og hjelm har du den ultimate topptursekk. Både i topp og bunn er det et kraftig håndtak for lettere å løfte sekken. De fleste spennene er laget i metall for at de skal tåle mer og vare.

Sekken rommer 35 liter, men kan fint brukes som håndbagasje på fly.

R19CP-RD

Rocky Mountain Underground Core Pack 35L, Teal (Blue)

Core pack er multisekken du kan ta med på tur uansett årstid. Sekken er laget i et kraftig vanntett materiale for å tåle vær, vind og slitasje. Med muligheten til å feste ski og hjelm har du den ultimate topptursekk. Både i topp og bunn er det et kraftig håndtak for lettere å løfte sekken. De fleste spennene er laget i metall for at de skal tåle mer og vare.

Sekken rommer 35 liter, men kan fint brukes som håndbagasje på fly.

R19CP-BL

Rocky Mountain Underground Mountain Briefcase 35L/50L

RMU sin BRFCS er oppfølgeren til Core Pack, en reisebag for alle slags eventyr, eller koffert og bag i ett. Bagen er en 35L carry-on med mulighet til å utvide til 50L. Sammenleggbart hoftebelte og skulderstropper som kan gjemmes, sikrer at det blir behagelig å bære tyngre enten som sekk eller skulderveske.

Detaljer som sideveggslommer, stor nok plass til skistøvler/snowboardstøvler, avtagbar kompressjonsstropp (m/flaskeåpner), `falsk bunn` hvor du kan gjemme verdisaker, samt en rekke andre smarte detaljer, gjør dette til et svært godt kvalifisert reisefølge. Vanntett materiale, og solide spenner i aluminium gjør at BRFCS også tåler stressa bagasjehåndtering og røffe forhold. Utvendige stropper gjør BRFCS trillekoffert kompatibel ved å tre over håndtaket og oppå kofferten/baggen ved reise.

R19MBRFCS