• Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature - slideshow 1
 • Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature - slideshow 2
 • Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature - slideshow 3
 • Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature - slideshow 4

Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature

Varenummer: 2443-620-090-2443-650-105
Lagerbeholdning:

Favorittskoen til teamkjører Sam Pilgrim og Greg Watts. Wildcat fortsetter der Livewire stopper, men har mange av de samme egenskapene i tillegg til høyere ankelbeskyttelse og støtte.

A FAVORITE OF RC FACTORY RIDERS SAM PILGRIM AND GREG WATTS, THE WILDCAT PICKS UP WHERE THE LIVEWIRE LEFT OFF, SHARING MANY OF THE SAME FEATURES BUT ADDING CRANKED UP ANKLE PROTECTION AND SUPPORT THROUGH ITS ROBUST MID TOP CONSTRUCTION.

The Wildcat features the Rubber Kinetics DST 6.0 HIGH GRIP rubber for the optimum combination of grip and durability, a synthetic upper with breathable anti-abrasion mesh, extensive toe cap protection, and a hook and loop strap for extra security.

DST 6 HIGH GRIP


SPESIFIKASJONER

 • Rubber Kinetics | DST 6.0 HIGH GRIP Rubber Outsole
 • Mid top construction for ankle support and protection
 • Durable, synthetic upper with anti-abrasion mesh
 • Anti-abrasion toe protection
 • EVA midsole provides support and shock absorption
 • D3O High Impact Zone Insole Technology absorbs impact and reduces fatigue
 • Fully gusseted tongue prohibits intake of dirt and debris
 • Lace closure with powerstrap for additional stability and retention
 • Elastic lace tuck

TEKNISKE EGENSKAPER

 • Weight: 482g (Men’s 10)
 • Material: Synthetic, Rubber

Ride Concepts Powerline Flat, Black/Charcoal

Powerline er en hardtslående sykkelsko for flate pedaler, spesielt for syklistene som tråkker til hele dagen og stiller store krav både til komfort og grep. Med et ypperste innen funksjonalitet og materiale, er Powerline sykkelskoen for turene du ikke helt hva bringer av terreng og underlag.

Modellen er en lettere utgave av Ride Concepts sin TNT-modell og har D3O i såle og sidepanel, samt forsterket tåboks. DST 4.0 Max Grip gummisåle sørger for maks grep på pedalene, og Powerline er perfekt for sti- og endurosyklistene som foretrekker friheten ved flate pedaler. Sykkelskoen er konstruert med Ride Concepts sin DST 4.0 MAX GRIP-gummi, kombinert med forbedret funksjon som en helsveiset, men pustende og værbestandig mikrofiber-overdel. Skoen har D3O-beskyttelse mot slag, høy EVA-midtsåle for bedre stabilitet og gummi tåkappe.

2342-650-105-2342-690-130

Ride Concepts TNT Flat, Dark Charcoal

TNT er Ride Concepts sin toppmodell for alle som foretrekker friheten det gir å sykle med flate pedaler. Downhill, terrengsykling i bratt terreng og freeride stiller en rekke utfordringer når det kommer til å utvikle high-performance sykkelsko. I utviklingen av TNT-modellen fokuserte Ride Concepts på uslåelig grep, beskyttelse, slitestyrke og komfort, men alt dette bygget rundt prinsippet om å skulle kunne sykle utenfor komfortsonen.

Sykkelskoene har DST 4.0 Max Grip-gummisåle for maks grep på pedalene. Hexagon-mønsteret under TNT-modellen har stor omkrets og passer aller best på pedaler med litt lengre pins. Skoen har ekstra D3O-beskyttelse i tåboks og sidepanel, samt anti-flass materiale. Smart 40mm powerstrap som holder lissene på plass og beskytter foten din.

2441-600-080-2441-700-130

Ride Concepts TNT Flat, Graphite

TNT er en av Ride Concepts sine toppmodeller, perfekt for alle som foretrekker friheten ved å sykle med flate pedaler. Downhill, terrengsykling i bratt terreng og freeride stiller en rekke utfordringer når det kommer til å utvikle high-performance sykkelsko. I utviklingen av TNT-modellen fokuserte Ride Concepts på uslåelig grep, beskyttelse, slitestyrke og komfort, men alt dette bygget rundt prinsippet om å skulle kunne sykle utenfor komfortsonen.

Sykkelskoene har DST 4.0 Max Grip-gummisåle for maks grep på pedalene. Hexagon-mønsteret under TNT-modellen har stor omkrets og passer aller best på pedaler med litt lengre pins. Skoen har ekstra D3O-beskyttelse i tåboks og sidepanel, samt anti-flass materiale. Smart 40mm powerstrap som holder lissene på plass og beskytter foten din.

2442-600-080-2442-680-120