• Ride Concepts TNT Flat, Graphite - slideshow 1
 • Ride Concepts TNT Flat, Graphite - slideshow 2
 • Ride Concepts TNT Flat, Graphite - slideshow 3
 • Ride Concepts TNT Flat, Graphite - slideshow 4

Ride Concepts TNT Flat, Graphite

Varenummer: 2442-600-080-2442-680-120
Lagerbeholdning:

TNT er en av Ride Concepts sine toppmodeller, perfekt for alle som foretrekker friheten ved å sykle med flate pedaler. Downhill, terrengsykling i bratt terreng og freeride stiller en rekke utfordringer når det kommer til å utvikle high-performance sykkelsko. I utviklingen av TNT-modellen fokuserte Ride Concepts på uslåelig grep, beskyttelse, slitestyrke og komfort, men alt dette bygget rundt prinsippet om å skulle kunne sykle utenfor komfortsonen.

Sykkelskoene har DST 4.0 Max Grip-gummisåle for maks grep på pedalene. Hexagon-mønsteret under TNT-modellen har stor omkrets og passer aller best på pedaler med litt lengre pins. Skoen har ekstra D3O-beskyttelse i tåboks og sidepanel, samt anti-flass materiale. Smart 40mm powerstrap som holder lissene på plass og beskytter foten din.

BRING ON THE BIG MOUNTAINS BECAUSE THIS BOMBER SHOE JUST GOT A LIFT TO THE TOP.

When upgrading the TNT, we maintained everything we liked about the feel and fit while improving key features to make the best downhill, big mountain and trail building shoe. Pedal contact and feel has increased via a new outsole, using our DST 4.0 MAX GRIP rubber. The 12mm hexagon pattern outsole also features a recessed area on the toe and heel for traction while hiking and digging. A new microfiber synthetic upper is more comfortable and stronger, with an anti-bacterial mesh lining.

DST 4 MAX GRIP


SPESIFIKASJONER

 • Rubber Kinetics | DST 4.0 MAX Grip Rubber
 • Microfiber synthetic upper is abrasion and weather resistant
 • Asymmetrical medial collar with D3O impact protection
 • Custom-molded rubber toe cap and heel protection
 • Medial high-rise EVA midsole provides support and shock absorption
 • 40mm Powerstrap for additional retention
 • Anti-bacterial mesh lining controls odor
 • D3O High Impact Zone Insole Technology
 • Fully gusseted tongue prohibits intake of dirt and debris

TEKNISKE EGENSKAPER

 • Weight: 493g (Men’s 10)
 • Material: Synthetic, Rubber

Ride Concepts Coaster, Black/Orange

Av og til trenger selv den mest ivrige syklisten en pause. Populære Ride Concepts Coaster er en perfekt sykkelsko i form av en afterride-sykkelsandal med komfortabelt EVA-skum, slik at føttene dine får en etterlengtet pause og gjør seg klar for neste tur.
2261-580-070-2261-680-120

Ride Concepts Coaster, Black/Red

Av og til trenger selv den mest ivrige syklisten en pause. Ride Concepts Coaster er en perfekt sykkelsko i form av en after ride-sykkelsandal med komfortabelt EVA-skum, slik at føttene dine får en etterlengtet pause og gjør seg klar for neste tur.
2262-640-100-2262-640-100

Ride Concepts Powerline Flat, Black/Charcoal

Powerline er en hardtslående sykkelsko for flate pedaler, spesielt for syklistene som tråkker til hele dagen og stiller store krav både til komfort og grep. Med et ypperste innen funksjonalitet og materiale, er Powerline sykkelskoen for turene du ikke helt hva bringer av terreng og underlag.

Modellen er en lettere utgave av Ride Concepts sin TNT-modell og har D3O i såle og sidepanel, samt forsterket tåboks. DST 4.0 Max Grip gummisåle sørger for maks grep på pedalene, og Powerline er perfekt for sti- og endurosyklistene som foretrekker friheten ved flate pedaler. Sykkelskoen er konstruert med Ride Concepts sin DST 4.0 MAX GRIP-gummi, kombinert med forbedret funksjon som en helsveiset, men pustende og værbestandig mikrofiber-overdel. Skoen har D3O-beskyttelse mot slag, høy EVA-midtsåle for bedre stabilitet og gummi tåkappe.

2342-650-105-2342-690-130

Ride Concepts TNT Flat, Dark Charcoal

TNT er Ride Concepts sin toppmodell for alle som foretrekker friheten det gir å sykle med flate pedaler. Downhill, terrengsykling i bratt terreng og freeride stiller en rekke utfordringer når det kommer til å utvikle high-performance sykkelsko. I utviklingen av TNT-modellen fokuserte Ride Concepts på uslåelig grep, beskyttelse, slitestyrke og komfort, men alt dette bygget rundt prinsippet om å skulle kunne sykle utenfor komfortsonen.

Sykkelskoene har DST 4.0 Max Grip-gummisåle for maks grep på pedalene. Hexagon-mønsteret under TNT-modellen har stor omkrets og passer aller best på pedaler med litt lengre pins. Skoen har ekstra D3O-beskyttelse i tåboks og sidepanel, samt anti-flass materiale. Smart 40mm powerstrap som holder lissene på plass og beskytter foten din.

2441-600-080-2441-700-130

Ride Concepts Wildcat Flat, Lime/Sam Pilgrim Signature

Favorittskoen til teamkjører Sam Pilgrim og Greg Watts. Wildcat fortsetter der Livewire stopper, men har mange av de samme egenskapene i tillegg til høyere ankelbeskyttelse og støtte.
2443-620-090-2443-650-105