RADIO BIKE

Radio Bike CO er en sykkelprodusent som i hovedsak lager BMX-sykler, og ble etablert i 2010 av de samme skaperne av det anerkjente BMX-merket We The People. Tross lave priser, er Radio-syklene laget av og for BMX-kjørere - med andre ord garantert kvalitet. 


PRODUKTER FRA RADIO BIKE

Sorter etter:

Radio Griffin AM 26, Graphite

These bikes are made for the big jumps! Radio Griffin AM er den litt rimeligere varianten av Pro-utgaven, men er fremdeles en sykkel som takler herjing og lek på de store dirtsa. RST Dirt T-dempegaffel med 100mm travel, integrert styrelager, 3-delt krank og dobbeltbunnede felger. It´s time to get down and dirrrrrty!

1005110116

Radio Griffin PRO 26, White

These bikes are made for the big jumps! Perfekt sykkel for de som er på utkikk etter en litt større sykkel enn en vanlig BMX, men som fremdeles ønsker seg en sykkel som kan herjes og lekes litt med på de store hoppa, f.eks ved hjelp av en Argyle R-dempegaffel med 100mm travel, integrert styrelager, hydrauliske disc-brakes, 3-delt krank og dobbeltbunnede felger.

It`s time to get down and dirrrrrty!

1005120116

Radio Saiko 20, Black

Radio Saiko er en BMX til en rimelig pris, uten at det er inngått kompromiss på vitale BMX-deler. Med solide deler og ramme ment for å tåle hverdagsbruk, fremstår Radio Saiko som en av markedets råeste i sin prisklasse. Med 3-delt krank, 26T-drev foran og 9T microdrivverk i bakhjulet egner sykkelen seg både til skikkelig triksing og hopping. 2 stk. pegs følger med; 1 foran og 1 bak. Anbefalt rytterhøyde fra 150 cm.
1005050116