Sorter etter:

Radio Saiko 18, Black

Radio Saiko 18 er en av de råeste freestyle bmx-ene på markedet i sin størrelse, og en skikkelig rakker utstyrt med 25-9 girutveksling, integrert styrelager og de populære Salt Tracker-dekkene.
2005130121

Radio Valac 20, Black/White Fade

Et smykke av en BMX for freestyle og park. Valac 20 har et litt lenger overrør på 20.75 tommer, 76 graders vinkel på headtube og høyere 9 tommers styre, noe som gjør sykkelen perfekt for f. eks. syklister som har såpass progresjon at de er klar for en litt bedre BMX i voksenstørrelse. Med blant annet integrerte lagre, brede Salt Plus-dekk og Mid Load-stem, er Radio Valac 20 utstyr til å kunne takle det aller meste.

NB: Bakdekket er split-farge, dvs. at det er hvitt på ene siden og sort på den andre siden og ikke helt hvitt som på bildet.

2005160121

Radio Zuma 20, Black

Zuma-modellen er en utrolig lett, men likevel robust mtb-sykkel for barn og kommer i flere ulike størrelser. Uansett størrelse er geometri og spesifikasjoner spesialtilpasset med tanke på størrelse, og spiller på balansen mellom mestring av grunnteknikk og mer avansert offroad-sykling for de barna som gjerne sykler sti sammen med foreldrene sine. Zuma 20 har blant annet kraftige terrengdekk og skrivebrems, noe som gjør sykkelen til en trygg sykkel både for sykling i terreng eller roligere sykkelturer.
2005330121

Radio Zuma 20, Yellow

Zuma-modellen med 20-hjul er en veldig lett, men likevel robust mtb-sykkel for barn. Geometri og spesifikasjoner er spesialtilpasset med tanke på størrelse, og spiller på balansen mellom mestring av grunnteknikk og mer avansert offroad-sykling for de barna som gjerne sykler sti sammen med foreldrene sine. Zuma 20 har blant annet kraftige terrengdekk og skrivebrems, noe som gjør sykkelen til en trygg sykkel både for sykling i terreng eller roligere sykkelturer.
2005330221