Protect Our Winters er en global frivillig organisasjon som jobber for å bekjempe menneskeskapt global oppvarming på vegne av vintersportsamfunnet.

Protect Our Winters (POW) ble startet i 2007 av snowboardproffen Jeremy Jones, som gjennom sin lidenskap selv har sett og fått erfare hva klimaendringene gjør med fjellene våre. Etter å ha måtte gi tapt i områder som tidligere var kjørbare og se anlegg stenge på grunn av manglende snø, ble Jones oppmerksom på gapet mellom vintersportssamfunnet og hva som faktisk ble gjort her for å ta tak i klimaproblemene. 

Ansvar
Vintersport er ikke bare rekreasjon - men big business. Protect Our Winters mener det er på tide at vi alle tar et felles ansvar for å redde en sesong som ikke bare gir oss mulighet til å drive med aktiviteter vi elsker - men som både er fundamentet for lidenskapen vår, tilværelsen, jobbene våre og den økonomiske livsåren for fjellregionene.

Felles styrke
POW er ment å være et sentrum for det internasjonale vintersportssamfunnet, på veien mot fellesmålet om å redusere klimaendringenes effekt på vintersporten og lokaløkonomien. Filosofien bak er tanken om at styrken fra et samlet vintersportssamfunn er massivt, og om at alle kan jobbe sammen, vil sluttresultatet bli revolusjonerende: "Together We Can Protect Our Winters."

Mål
Målet er å engasjere og mobilisere vintersportssamfunnet til å bli toneangivende i kampen mot klimaendringer. POWs fokus er kompetanseheving, å sette teamet på agendaen og lokale prosjekter som for eksempel bruktmarkeder etc. Dette gjøres blant annet gjennom samarbeid med partnere som f.eks North Face, Jones Snowboards, Vans, Patagonia, O`Neill, New Era osv.

For mer informasjon om Protect Our Winters eller tips til hvordan du kan engasjere deg, besøk POWs hjemmeside, eller følg med på POWs norske facebook-side.