Er du av typen som liker å fikse alt mellom himmel jord ved hjelp av gamle deler du har liggende, bygge din egen sykkel fra "scratch", eller er en solid servicemann som har opparbeidet deg legendestatus og er kjent for dine magiske fingre? Da er du garantert blant de som kommer til å elske konseptet Problem Solvers.

Problem Solvers er et merke under QBP-paraplyen (som også f. eks har Salsa Cycles og Surly Bikes) som fokuserer på "Compatibility Solutions for Bike People". Det vil rett og slett si en gjeng med ingeniører og sykkelnerder som legger sin ære i å finne ut hvordan du kan spare mest mulig penger og slippe kjøpe nytt, ved å fikse problemet selv med hjelp av enkle virkemidler.

Målet er at verktøy, deler og tilbehør fra Problem Solvers skal gjøre det enklere for deg å være sykkelmekaniker - uansett om du jobber i en sykkelbutikk eller hjemme i kjelleren. Kjøpt ny ramme, men så passer ikke setepinnen? Lyst å styre begge bremsene med samme hånd? Passer ikke styret og stem? For korte ventiler ved bytte av felg?

Er du nysgjerrig på Problem Solvers, eller har du et problem du ikke klarer finne en løsning på uansett hvor mye du vrir og vender? Eller kanskje har du en idè til en genial løsning sykkelverden ennå ikke har sett maken til? 

Da bør du besøke Problem Solvers nettside og dykke ned i galskapen sammen med dem.