New Helmet of The Year: Gold Winner Eurobike 2018

Ta en ekstra god titt på denne hjelmen. Med sin prisvinnende Stage-hjelm, går Troy Lee Designs full enduro.

Da produsenten Troy Lee Designs "tilfeldigvis" postet et bilde av downhill- og mtb-proff Steve Peat på sosiale medier med den nye hjelmen, vekket det manges nysgjerrighet. Under årets Eurobike fikk den nye hjelmen ikke bare nysgjerrige blikk - den ble også kåret til new Helmet of The Year, Gold Winner Eurobike 2018. Så, hva det er egentlig vi snakker om?

Lettest på markedet
Med hovedfokus på maks ventilasjon og luftsirkulasjon skal Stage-hjelmen skal være den letteste fullfacehjelmen for terrengsykling/mtb som finnes på markedet, perfekt for terreng- og endurosyklister som ikke ønsker at komfort og funskjon skal gå på akkord med sikkerhet. Hos Vitalmtb.com kan du sjekke ut designer Guillaume Tanghe egne tanker bak nyskapningen.

Norgespremiere
EPS, MIPS og magnetisk klipsfeste er noen av de andre funksjonene som kan nevnes foruten det nøye utformede ventilasjonssystemet og luftekanalene i nyskapningen. Hjelmen vil komme i flere ulike fargekombinasjoner og her i Norge vil Stage-hjelmen for første gang bli vist fram til publikum blant annet under Hakadal Enduro 21.-23. september. 

"For the World`s fastest racers"
Troy Lee startet opprinnelig opp sin karriere som hjelm-designer, da han i tenårene begynte å male motocross-hjelmene til vennene sine. Siden den gang har han i over 30 år spesialdesignet hjelmer for "The World`s Fastest Racers", samt utvidet virksomheten som komplett leverandør av hjelmer, til også å bli en anerkjent produsent av klær og beskyttelsesutstyr til utøvere innen noen av verdens råeste actionsporter. Troy Lee Designs er et av de beste kvalitetsmerkene som finnes på racingmarkedet og er idag blant annet kjent for sine kvalitetsprodukter som hjelmer, hansker, trøyer og protection gear, brukt av utøvere både innen F1, Nascar, motocross, freestyle, roadracing, mountainbiking/dh og BMX-racing. 

Sorter etter:

Troy Lee Designs Stage MIPS Stealth, Midnight

Troy Lee Designs sin Stage-hjelm er fremdeles den letteste fullface-hjelmen i sin kategori, og setter standarden for terrensykkel- og endurohjelmer med sin kombinasjon av MIPS-teknologi, EPP og EPS.

Målet da Stage med sine 690 gram ble lansert, var å lage en hjelm hvor komfort, luftsirkulasjon og design selvsagt ikke skulle gå på bekostning av sikkerhet. Med sin lave vekt, fiberforsterkede skallkonstruksjon med nøye plasserte ventilasjonskanaler og luftinntak, kombinert med MIPS-teknologi, avansert tolags-konstruksjon med EPP (demping av sammenstøt i lav fart) og EPS (demping av sammenstøt i høy fart), er Stage den perfekte helhjelmen for enduro-, freeride og terrengsyklister som liker å dra på uten å måtte inngå kompromiss.

115437081-115437085

Troy Lee Designs Stage MIPS, Race Black/Red

Med 690 gram (målt i str. M/L) setter Troy Lee Designs og den nye Stage-hjelmen nok en gang sikkerhetsstandarden med den letteste fullface-hjelmen på markedet i sin klasse.

Målet har vært å lage en hjelm hvor komfort, luftsirkulasjon og design ikke går på bekostning av sikkerhet. Med sin lave vekt, fiberforsterkede skallkonstruksjon med nøye plasserte ventilasjonskanaler og luftinntak, kombinert med MIPS-teknologi, avansert tolags-konstruksjon med EPP (demping av sammenstøt i lav fart) og EPS (demping av sammenstøt i høy fart), er Stage den perfekte helhjelmen for enduro-, freeride og terrengsyklister som liker å dra på.

115677011-115677015

Troy Lee Designs Stage Visor, Stealth Black

Ekstra visir/skygge som passer til Troy Lee Designs sin Stage-hjelm i tilfelle du skulle være uheldig slik at denne knekker eller blir ødelagt. Merk: Ved større påkjenninger og sammenstøt anbefales det å kjøpe ny hjelm.
119000000