New Kid in Town

Vi ønsker Trond Dyrnes (42) fra Siggerud velkommen som ny salgsleder hos Brown Couch. Han skal ha hovedansvar for merkene 45NRTH, SPY, iSSi og TSG.


Dyrnes startet i jobben 1. januar, og er allerede godt i gang med å bli bedre kjent med både gamle og nye forhandlere. 42-åringen skal primært ha ansvaret for sykkeltilbehørs-merkene 45NRTH og iSSi, samt hjelm- og beskyttelsutstyrsmerket TSG. Han overtar også ansvaret for ett av de lengstlevende merkene i Brown Couch; SPY Optic.

Ivrig syklist
Den nye salgslederen er selv stisykkelentusiast, stibygger og aktiv friluftsmann, og med 20 års erfaring som toppselger og meget gode resultater fra tidligere bransjer, blir han med sin solide miks av yrkeserfaring og fritidsinteresser et meget positivt tilskudd til Brown Couch og sportsbransjen forøvrig.

Allsidig
I tillegg til å være ivrig syklist og stibygger med organisering av både turer og kurs, står han også på ski om vinteren og har tidligere vært aktiv innen snowboard og skate. Han jobber også iherdig for å overbevise resten av sofagjengen om at kaviar kan brukes sammen med alle slags andre typer pålegg, samt at det finnes en app for alt.