TSG er kanskje best kjent for hjelmer og beskyttelsesutstyr til BMX, skate og alpint, men nå kommer actionsportsmerket også med en splitter ny sykkelhjelm for enduro- og stisyklister. Si hallo til TSG Trailfox.

Polykarbonat in-mold hjelmen har TSG sin velkjente, lave profil og passform på hodet og ned mot nakken. Sammen med EPS Impact Foam er det med på å gi maksimal beskyttelse av hodet og suveren sidebeskyttelse.

Superlett
16 aerodynamiske ventilasjonskanaler sørger for riktig fuktighetsregulering og luftsirkulasjon, og med sin vekt på kun 280 gram er hjelmen uanstendig komfortabel å ha på. Hjelmen har som de aller fleste andre hjelmer også enkel størrelsesjustering i nakken, og skygge som kan tas av – for de som foretrekker det.

Egen MIPS-utgave
Trailfox-hjelmen kommer i flere fargekombinasjoner, samt en egen MIPS-utgave (Muli-directional Impact Protection System) som reduserer rotasjonstrykket hvis du skulle være så uheldig å f.eks ta en otb. Prisen ligger fra 999 kroner til 1499 kroner, sistnevnte for MIPS-utgaven.

Les mer om hjelmen her