KOMPETANSESENTER

BCsport.no tror at nøkkelen ligger i kunnskap om produktene vi selger, men også i produkterfaring og kunnskap om hvordan og når utstyret skal brukes. I vårt kompetansesenter vil du finne informasjon som kan gjøre det lettere selv å tilegne deg bredere kunnskap, slik at du kan gjøre dine egne vurderinger ut fra eget behov.

Vi nordmenn er glade i naturen og friluftsliv, og i jungelen av utstyr og produkter på markedet er det ikke alltid like enkelt å bestemme seg. BCsport.no skal tilby nisjekompetanse på nett og være din inngangsport til naturen slik at du kommer deg ut og i aktivitetet - uansett nivå. Vi liker selv å bruke utstyret vi selger, og ønsker å videreformidle vår kunnskap og erfaring med produktene til deg. 

I kompetansesenteret vil vi forsøke å gi deg ytterligere kunnskap, gå litt mer i dybden og sette utstyret i en større sammenheng - utover ren produktinformasjon som du finner ellers i nettbutikken. Temaene vil variere fra sesong til sesong slik at du alltid vil ha relevant informasjon tilgjengelig. 

Er det spesielle emner eller informasjon du ønsker å vite mer om og som du mener vi burde legge ut her i kompetansesenteret, ta gjerne kontakt med oss på post@bcsport.no!