Nordmann i Nitro Circus

Når Nitro Circus-galskapen inntar Telenor Arena onsdag, er SPY-ambassadør og Oliver Lie den eneste norske utøveren FMX-utøveren som er med. Les mer om 23-åringen og vinn billetter til Nitro Circus!

Oliver Lie fra Modum i Buskerud ble nylig teamkjører for SPY+, og er eneste norske utøver som skal gjøre helsprøe triks på motocrossykkel når Nitro Circus avvikles onsdag 27. januar på Telenor Arena.

Barndomshelter
- Jeg er skikkelig spent på å få lov til å kjøre sammen med noen av barndomsheltene mine, som jeg har fulgt med og sett på film siden jeg var en liten guttunge og drømte om å bli som dem, sier Lie, som kan takke FMX-stjernen og tidligere SPY-teamkjører Andrè Villa for å ha åpnet dørene for ham.

Internasjonale stjerner
Villa, som nylig ble pappa, blir ikke selv å se på sykkelen under Nitro Circus, men ledet an av actionsportsstjernen Travis Pastrana, ligger det likevel an til å bli et spektakulært event i Oslo med blant annet regjerende Red Bull X Fighter-mester Josh Sheehan, X Games-vinnere Blake ”Bilko” Williams og Cam Sinclair, samt en rekke andre internasjonale stornavn.

Ikke for pyser
Den norske 23-åringen lover å gjøre sitt beste i selskap med de store gutta, og er ikke akkurat noen pyse selv. Siden oppstarten i 2008 har Oliver blant annet brukket albuen, begge tomlene, hofta, nesa, ribbein, kragebein – og punktert begge lungene samtidig. Med andre ord koster det å drømme om å bli verdens beste freestyle motocrossutøver. 

Spennende sesong
Holder han seg skadefri, blir det i tillegg til Nitro Circus også flere show både i Norge og Europa denne sesongen. Motocross- og FMX-utøveren er derfor veldig fornøyd med samarbeidet med Spy Optic.
- Favorittbrillen min fra SPY akkurat nå er Klutch-modellen. Når jeg kjører i minusgrader om vinteren kan det ofte oppstå duggproblemer som gjør det umulig å kjøre. Siden SPY har dobbel linse for vinterkjøring, er dette ikke noe problem, forklarer Oliver.

Sorter etter:

Spy Klutch/Whip/Targa3 Tear Offs, 20 pack

Tear Off for Spy Klutch, Whip and Targa3, 20 pack.
52026183007