• Karakoram PRIME X + Split Interface + Flex-Lock - slideshow 1

Karakoram PRIME X + Split Interface + Flex-Lock

Varenummer: 50069G-2-50069G-3
Lagerbeholdning:

Prime X splitboard-binding tar Prime-systemet til neste nivå og fremstår som lettere enn noensinne. Med redusert vekt på hele 85 gram på sin forgjenger, setter Prime X en ny standard for backcountry snowboardere og gjør det mulig å bevege seg lettere, raskere og kjøre hardere enn tidligere.

>> Les alt om Karakoram Prime X her


OVERVIEW
CNC machined completely from 7000 Series Space-Grade Aluminum,  the Prime-X slashes 85 grams off the weight of the 2019 X with the new AirPod ankle strap, asymmetric heelcup, aluminum hardware and hollow pins. The lower inner sidewall allows for tweaks while the taller outer sidewall provides support for touring. The Prime-X sets a new standard for backcountry snowboarders. Travel lighter, travel faster, ride harder.


Jones Snowboards Hovercraft Split

Hovercraft Split er laget spesielt for å surfe gjennom verden, med directional shape som virkelig skinner i fjellheimen. Splitboardet er kvikt, kort lengde gjør det ekstremt manøvrerbart ved skogskjøring, mens squat outlines sørger for å gi samme flyt som på lengre brett.

Blunt Nose og retningsbestemt rocker holder deg flytende på overflaten når pudderet er mykt, mens stivt haleparti holder brettet stabilt om du uventet skulle støte på hard overflatesnø. Traction Tech 2.0-innerkant/ytterkant gir økt grep i isete spor eller trange nedkjøringer. Nytt i 2020 er at Hovercraft Split har FSC Engineered Veneer topsheet og avrundede, resirkulert ABS-sidevegger for økt slitestyrke.

SJ200231-SJ200232

Jones Snowboards Solution Split

Jones Snowboards Solution er det ultimate all-conditions splitboardet og leverer udiskutabel backcountry performance uansett snøforhold. Med retningsbestemt freeride shape, retningsbestemt rocker profil og middels stiv flex, er Solution et lekent brett i myk snø, samtidig som det er stabilt og stødig på hardpakka snø og i bratt terreng. Oppdatert Traction tech 2.0-innerkant/ytterkant med tynnere innside som ikke bare sparer vekt, men som også sørger for stabilt grep og retningskurs i høyt tempo på gåturen oppover, eller på nedkjøringen.

Solution har også Boltless Bridge slik at basens overflaten blir mye mer ryddig uten for mye unødvendig hardeware, samtidig som Karakoram Ultra Clips sørger for usammenlignbar torsjonsbrettlås. Nytt for 2020 er at Solution er laget med Jones Snowboards premium FSC Ultra Core og Lin/Basalt Power Stringers for ekstra respons, og avrundede resirkulerte ABS-sidevegger for forbedret slitestyrke på toppdekket.

SJ200205-SJ2002013

Jones Snowboards Ultracraft Split

Jones Snowboards Ultracraft Splitboard er et av de letteste og mest tekniske splitboardene på markedet. Til tross for at splitboardet er ekstremt lett, er Ultracraft likevel steinsolid i nedkjøringene. Ultracraft er utstyrt med directional nose som gir episk flyteevne, samtidig som det butte og stive halepartiet gir suveren brettkontroll. Ultracraft splitboard er laget i Jones Snowboards aller mest avanserte materialer, noe som blant annet innebærer Textreme Carbon, den nye FSC Ultra Core og den helt ny Ultra Base, som er den raskeste basen Jones Snowboards noensinne har testet.

Oppdaterte Traction Tech 2.0-inner/ytterkanter gir godt tak på vei opp og ned, Boltless Bridge med Karakoram Ultra Clips gir solid torsjonsrespons, Karakoram Tip-Lock clips låser nose og tail sammen i ride mode og topsheet er ekstra slitesterkt med avrundede, resirkulerte ABS-sidevegger.

SJ200229-SJ200229

Karakoram PRIME X-Carbon + Split Interface

Den foretrukne splitboard-bindingen, brukt av verdenseliten og noen av de beste utøverne innen snowboarding: Jeremy Jones, Forrest Shearer, Mitch Tölderer osv. Som Karakoram sin letteste binding er dette en arbeidshest med høy presisjon som du kan stole på, enten du kjører pudder i den lokale fjellheimen eller rir mer ekstreme linjer som de færreste ikke en gang tør drømme om. Denne bindingen sørger for at du har det moro, uansett hvor.
50070H-2-50070H-3