Jones Shralpinist Gore-Tex Pro Jacket

Stealth Black

Produktnummer: JKMSHRBK
18264
Størrelser
7 999,00 NOKinkl. mva.
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Teknisk og funksjonell trelags Gore-Tex Pro-jakke som takler de aller mest ekstreme turene de aller fleste av oss bare kan forestille oss.


Det som er godt nok for den levende legenden Jeremy Jones, er etter alle solemerker også mer enn godt nok for alle andre. Shralpinist-jakka er utviklet, testet og godkjent både for stormvær og ekstreme ekspedisjoner. Jones Snowboards vet at naturkreftene kan være både lunefulle og farlige, og at eventyrere som pusher grenser derfor er avhengige av å kunne takle krevende og svært ekstreme værforhold.

 

Les alt om Jones Shralpinist Jacket her

 

Drepende vind, dunkende snø og høljregn: Shralpinist 3L GORE-TEX PRO holder deg komfortabel i ukomfortable situasjoner, slik at du kan holde riktig fokus når du ferdes i fjellet. Det som gjør denne jakka ekstremt spesiell, er bruken av grensesprengende body mapped GORE-TEX PRO-materiale. Merk: Dette er brukt kun på Shralpinist-utgaven i Safety Red. Hette og ermer, som er de områdene som fort blir våte, er laget i det mest robuste GORE-TEX PRO-materialet som finnes.

 

Jakkens torso, hvor regulering av temperatur er mest kritisk, er laget i det mest pustende GORE-TEX PRO-materialet som er å oppdrive, med 100% resirkulert nylon-ytre. Ved å kombinere komfort, slitestyrke og bærekraft med funksjonell passform, er Shralpinist-kolleksjonen utviklet og designet for å kunne pushe grenser og omfavne det ukjente til det fulle.