Jones Snowboards Storm Chaser

Varenummer: SJ200192-SJ200195
Lagerbeholdning:

Jones Snowboards Storm Chaser er en skikkelig puddersurfer, perfekt for snøsurfing og snorkling på de dype pudderdagene.

Brettet er et kraftpakket swallowtail-brett med magisk pudderflyt og radikal carving-potensiale. Rocker-profil og basekontur er designet av surfelegenden Chris Christenson, som har videreført dimensjonene fra de raskeste surfebrettene sine.

 

Resultatet er en rask pudderrakett med sinnsyk flyt pakket inn i et kortere og kjapt brett. Ekstra vid midtbredde og 3D Contour Base 4.0 veier opp for kortere lengde og forsterker brettets flyteevne, mens Surf Rocker-profil sørger for at brettets nose popper ut og opp av snøen istedet for å grave seg ned i svingene. I 2020 har Jones Snowboards også oppdatert Storm Chaser sin FSC Bamboo Surf Core, samt lagt til avrundede, resirkulerte ABS-sidevegger for økt slitestyrke og holdbarhet.

>> Klikk her for å lese alt om Jones Snowboards Storm Chaser


SPESIFIKASJONER

SHAPE

  • Traction Tech
  • Progressive Sidecut
  • Directional Shape

FLEX

  • Stiffness: 7/10 - Playful
  • V-Core
  • Directional flex pattern

 

Jones Snowboards Mercury Binding, Black

All-mountain free-surf binding for solids, ideell for freestyle, freeride og puddersurfing.
FJ200101-FJ200102

Jones Snowboards Mountain Surfer, One Size (142 cm)

Keen på å prøve surfing i snø og kjenne følelsen av nesten vektløs flyteevne oppå snøen, mens pudderføyka rundt deg lager myke fluff-fluff-lyder hver eneste gang du svinger? Med Mountain Surfer vil du få et helt nytt perspektiv på pudderkjøring. Dette brettet har tatt snøsurfing til et helt nytt nivå og er det perfekte våpenet for bindingsløs puddersurfing og utforsking av urørt pudder, enten du leker deg på jordet bak hytta eller jakter på villpudder høyt til fjells. Brettet er håndformet og utviklet av Jeremy Jones og Chris Christenson, begge legender innen henholdsvis villmarksbrettkjøring og surfing.
SJ200170