Jones Snowboards Hovercraft

Varenummer: SJ200167-SJ200169
Lagerbeholdning:

Jones Snowboards Hovercraft Split

Hovercraft Split er laget spesielt for å surfe gjennom verden, med directional shape som virkelig skinner i fjellheimen. Splitboardet er kvikt, kort lengde gjør det ekstremt manøvrerbart ved skogskjøring, mens squat outlines sørger for å gi samme flyt som på lengre brett.

Blunt Nose og retningsbestemt rocker holder deg flytende på overflaten når pudderet er mykt, mens stivt haleparti holder brettet stabilt om du uventet skulle støte på hard overflatesnø. Traction Tech 2.0-innerkant/ytterkant gir økt grep i isete spor eller trange nedkjøringer. Nytt i 2020 er at Hovercraft Split har FSC Engineered Veneer topsheet og avrundede, resirkulert ABS-sidevegger for økt slitestyrke.

SJ200231-SJ200232

Jones Snowboards Mercury Binding, Black

All-mountain free-surf binding for solids, ideell for freestyle, freeride og puddersurfing.
FJ200101-FJ200102

Jones Snowboards Ultracraft Split

Jones Snowboards Ultracraft Splitboard er et av de letteste og mest tekniske splitboardene på markedet. Til tross for at splitboardet er ekstremt lett, er Ultracraft likevel steinsolid i nedkjøringene. Ultracraft er utstyrt med directional nose som gir episk flyteevne, samtidig som det butte og stive halepartiet gir suveren brettkontroll. Ultracraft splitboard er laget i Jones Snowboards aller mest avanserte materialer, noe som blant annet innebærer Textreme Carbon, den nye FSC Ultra Core og den helt ny Ultra Base, som er den raskeste basen Jones Snowboards noensinne har testet.

Oppdaterte Traction Tech 2.0-inner/ytterkanter gir godt tak på vei opp og ned, Boltless Bridge med Karakoram Ultra Clips gir solid torsjonsrespons, Karakoram Tip-Lock clips låser nose og tail sammen i ride mode og topsheet er ekstra slitesterkt med avrundede, resirkulerte ABS-sidevegger.

SJ200229-SJ200229