• Jones Snowboards Mountain Surfer, One Size (142 cm) - slideshow 1

Jones Snowboards Mountain Surfer, One Size (142 cm)

Varenummer: SJ200170
Lagerbeholdning:

Keen på å prøve surfing i snø og kjenne følelsen av nesten vektløs flyteevne oppå snøen, mens pudderføyka rundt deg lager myke fluff-fluff-lyder hver eneste gang du svinger? Med Mountain Surfer vil du få et helt nytt perspektiv på pudderkjøring. Dette brettet har tatt snøsurfing til et helt nytt nivå og er det perfekte våpenet for bindingsløs puddersurfing og utforsking av urørt pudder, enten du leker deg på jordet bak hytta eller jakter på villpudder høyt til fjells. Brettet er håndformet og utviklet av Jeremy Jones og Chris Christenson, begge legender innen henholdsvis villmarksbrettkjøring og surfing.

Jones Snowboards gjorde i 2019 om på designet av Mountain Surfer ved bruk av nye materialer og 3D konturer som benytter seg av de samme hydrodynamiske prinsippene som Christenson bruker når han designer surfebrett. Duoen har fortsatt finjusteringen på jakt etter den ultimate pudderopplevelsen, i tillegg til at Mountain Surferen har fått oppdatert design. 

>> Les alt om snøsurferen her

De to legendene har formet brettets komplekse 3D konturer ved å bruke akkurat samme hydrodynamiske prinsipper som Christenson benytter seg av når han designer surfebrett. Mountain Surfer har spoon-nese for flyt, 3D center skrog for økt gli og 3D trappede kanter for presisjon i svingene. Mountain Surfer har sintered p-tex base, trekjerne og ABS-sidevegger, men er uten metallkanter for å gi optimal flyteevne og har heller ikke feste for bindinger. Sistnevnte også for å ivareta den ultimate surfeopplevelsen. Mountain Surferen har antiskli-dekk og leash slik at du kan stå støtt med godt feste og beinstilling selv om du snurrer rundt. Kommer i lengde 142 cm.

MOUNTAIN SURFER

  • Christenson surf rocker
  • Full poplar woodcore
  • Waxed sintered base
  • Biax fiberglass
  • White ABS sidewall
  • Thin durable topsheet
  • 3D pad with tail kick
  • Leash with carabiner
  • M6 insert for leash attachment


 

Jones Snowboards Expedition Tee, Black

Regular Fit. Printet logo. 100% organisk bomull. Del av samarbeidet mellom Jones Snowboards og Protect our Winters og 1% For The Planet.
VJ150114

Jones Snowboards Storm Chaser Split

Jones Snowboards Storm Chaser Split er det perfekte våpenet når du er keen på å surfe i de myke snøbølgene og snorkle i dypt pudder. Med en suveren miks både av snowboard og surfebrett-teknologi, er Storm Chaseren nok et produkt av samarbeidet mellom legendene Jeremy Jones og surfebrett-designer Chris Christenson. Sistnevnte har utviklet rocker-profilen gjennom å overføre konturene fra de korteste og raskest glidende surfebrettene sine. Resultatet er en eksplosiv og rask pudderrakett med sjuk flyt, pakket inn i et kort og lekent splitboard som plutselig gir deg adgang til snø-dønninger du tidligere ikke hadde tilgang til.

Brettet pakker vanvittig mye flyt i et kort, men samtidig high volume splitboard. Ultrabredt midtparti er med på å maksimere flytegenskapene til det korte brettet, mens Surf Rocker-profil popper nosen ytterligere opp av snøen når du drar på skikkelig. Storm Chasers korte sidecut vil hjelpe deg å shredde tett skog som en storslalom-trasé, selv på de dypeste dagene. Den unike formen er matchet med Tech 1.0-inner/ytterkanter med forbedret grep i isete spor på vei oppover, eller når underlaget er hardt vei nedover. Boltless Bridge og Karakoram Ultra Clips gir usammenlignbar brett-torsjonskontakt i ride-modus, nytt for 2020 er avrundede og resirkulerte ABS-sidevegger med høyere slitestyrke på topsheet.

SJ200235-SJ200237