ICT Fatty Fat - DIY

Once you go fat - you never go back? Vi testet 5.05 på en Surly ICT.

Vee Tire Snowshoe 2XL 5.05"-dekk på en Surly Ice Cream Truck? Det er stort. Det er brutalt. Men det er plass. Vi satte opp en Surly-demo med de feiteste fatbike-dekka ever - sånn for moro skyld...
Her er det satt opp på 100mm Clown Shoe-felger foran og bak, men dekket er også blitt testet på Surly Rolling Darryl 82mm-felg.

Har du en Surly ICT der du ønsker å gjøre det samme, er vårt protip som følger: Bytt dropout til sliding dropout fra Surly, art.no FS2008, og sett på medium cage bakgir. Fordi bakgiret som originalt sitter på ICT er for kort, og kommer i konflikt slik at det ikke er plass. Vi måtte også space ut kasetten med en drøy millimeter. Da ble det plass.

- ONCE YOU GO FAT YOU NEVER GO BACK!

PS! I følge jungeltelegrafen passer ikke 5.05" foran på Surly Pugsley, eller Moonlander, på grunn av dekkets høyde/diameter. På ICT er det plass siden det er en lengre gaffel. Har du testet ut selv? Del gjerne bilder på facebook.com/BCsport.no

Enten så er det plass, eller så er det ikke. 

Sorter etter:

Surly Clown Shoe Rim Strip, Blue

PVC-felgbånd for Surly Clown Shoe-felger, 75mm bredde for 100mm-felg. Kommer i flere farger. Selges stykkevis.
RS0032

Surly Ice Cream Truck, Jack Frost Blue

Med sin moderne geometri og design er Surly Ice Cream Truck en videreutvikling av fatbiken slik vi vanligvis kjenner den. Slakere styrevinkel, lavere krankhus og Bluto-ready oppsett, gir en leken sykkel som passer like godt på alle slags underlag; sommer som vinter. Surly ICT er kort sagt en stisykkel ready to rip. Snø, steiner, gjørme eller sand, det er ingenting denne iskremtrucken ikke kan.

Merk: Alle sykler leveres delvis montert. Kunden må selv montere styre, fronthjul, sete og evt. pedaler (alle sykler untatt BMX leveres uten pedaler). På enkelte sykler må også gaffel monteres, enten pga. størrelse for forsendelse (fatbikes) eller for å unngå transportskade. Leveringstid må beregnes til minst 3 virkedager fra bestilling. Ønsker du å montere sykkelen selv, må du legge inn kommentar om dette ved bestilling. Utsendelsestid er da 1 virkedag etter bestilling for ordrer lagt før kl. 14.

BK1611-1614