MIPS-hjelm til de yngste

Skal barnet ditt ha dårligere hjelm enn deg selv? Troy Lee Designs sin A1 Youth-hjelm har samme kvalitetene som voksenmodellene, inkludert MIPS-teknologi. Hvorfor?

Troy Lee Designs tar sikkerhet på alvor, og vet at i dag kan også de aller minste syklistene dra på skikkelig.

Økende kvalitetskrav
Sykler du sti, terreng eller enduro, er du nok som oss litt ekstra opptatt av utstyret. Både det som sitter mellom beina (altså, sykkelen…) og det som sitter på hodet. Med en stadig økende interesse for ulike typer sykkelsport, debuterer ofte også barna tidligere på hjul.

Safety first
Samtidig er utvalget av kvalitetshjelmer for de yngste fremdeles ganske begrenset. Som en av få produsenter har Troy Lee Designs tatt grep med egen Youth-modell spesielt tilpasset de yngste syklistene, og med egenskaper ingen andre barnehjelmer på markedet har kunnet tilby tidligere. 

MIPS-teknologi
A1 Youth Helmet har som navnet tilsier, tatt utgangspunkt i TLD sin velkjente og populære A1-modell. Foruten spesialtilpasset passform, ventilasjonssystem og luftekanaler, EPS-impact liner og strammesystem som justeres bak, har TLD også dratt på med MIPS-teknologi som skal gi fire ganger så god beskyttelse ved sammenstøt.

Dagens kids drar på og trenger like god beskyttelse som voksne. MIPS-hjelmer beskytter fire ganger bedre. 

Sorter etter:

Troy Lee Designs YOUTH A1 MIPS Jelly Bean Helmet, Black/Grey

Hvorfor skal kiddoen din ha dårligere hjelm enn deg selv? Troy Lee Designs vet at også den yngre garde kan dra på, og tar sikkerhet på alvor også for denne aldersgruppen med MIPS-teknologi som i følge tester skal gi fire ganger så god beskyttelse ved sammenstøt.

Passer til yngre syklister og syklister med mindre hodeomkrets fra 48 cm til 53 cm.

169654200